Het begin van een nieuw avontuur

Dat is hoe we een eerste date altijd omschrijven. Jij bent waarschijnlijk nerveus om een nieuwe man of vrouw te leren kennen. Je weet nog niet van elkaar wat je leuk vindt en dat ga je nu ontdekken. Het kan zomaar zijn dat je zoveel mogelijk probeert om een goede eerste indruk achter te laten, maar dat het beter leren kennen daarna tijdens de eerste date helemaal niet lukt.

 

Hoe kom je tot een eerste date?

Veel singles hebben moeite met het regelen van een eerste date. Sommige vrouwen en mannen zijn heel verlegen en introvert, ze vinden het lastig om misschien wel heel spannend om met iemand af te spreken. Ben jij zo iemand? Ervoor zorgen dat je met een soort van gerust hart gaat daten betekent ook dat je jezelf moet uitdagen. De hele tijd, je hele leven, in dezelfde geruststellende omgeving zitten is gemakkelijk, maar daar bereik je weinig mee. Daag jezelf dan ook uit en ga op een originele date en we verzekeren dat je daten leuk gaat vinden.

 

Waar moet je rekening mee houden tijdens een eerste date?

Iedereen is wat nerveus voor een eerste date. Wat als de andere persoon tegenvalt, gaat hij of zij jou wel leuk vinden? Het begint natuurlijk allemaal met de goede indruk, vanaf het begin. Kom op tijd, wees sociaal en probeer elkaar zoveel mogelijk evenredig aan het woord te laten. Kijk tijdens de date niet naar een andere man die langs loopt of naar andere vrouwen, focus je op de persoon die nu met je aan tafel zit.

 

Dating tips voor online dating

De eerste date nadat je elkaar hebt ontmoet op een online dating platform kan lastig zijn. Je kent elkaar eigenlijk alleen van het beeld wat je elkaar online hebt voorgespiegeld, de eerste date hangt van dit beeld af. Op een gegeven moment ga je dan op eerste date, als je dan hebt gelogen dan komt de waarheid snel naar boven. Je leert elkaar pas écht goed kennen in het echt over een kopje koffie of een biertje.

 

Het is dan ook verstandig om voordat je op eerste date gaat een paar simpele vragen te stellen met informatie die jij belangrijk vindt. Politieke voorkeur, woonsituatie, ambities en meer kunnen hieronder vallen. Sommige mensen zijn zo blij dat iemand interesse in ze toont dat ze halsoverkop op date gaan zonder eerst kritisch te kijken.

 

Na afloop van de eerste date

Heb je een leuke date gehad? Is het jullie gelukt het gesprek gaande te houden en heb je een goed idee van wie jouw date was? Dat klinkt als een goede date en misschien komt er dan nog wel eentje die volgt op deze succesvolle eerste date. Laat weten wat je van de aantrekkelijk man of aantrekkelijke man tegenover je vond. Dit kan de volgende dag of misschien de avond zelf, wat je zelf het fijnste vindt.

 

Een eerste date bij WeerEenRelatie.nl

Lukt het je niet om een eerste date af te spreken met een leuke man of vrouw? Vind je vrouwen ontmoeten of mannen ontmoeten lastig? Dan is een relatiebemiddelingsbureau voor een eerste date en meer misschien wel iets voor jou. Bij WeerEenRelatie.nl koppelen we vrijgezellen aan elkaar met ruim 70% succes binnen een jaar. We zijn onderdeel van Mens&Relatie waardoor we in heel Nederland kunnen kijken naar de perfecte 1e date voor jou. Na een persoonlijk gesprek met onze relatieconsulenten gaan we op zoek naar leuke vrouwen of mannen die bij jou passen. We geven je ook dating tips als je moeite hebt met de eerste date of dating in het algemeen. We kunnen je dating tips voor mannen geven, date ideeën en ook kun je in gesprek met een relatiecoach!

 

Op een gegeven moment hebben we dan iemand gevonden waarvan wij denken dat deze man of vrouw perfect bij jou past. Ga op eerste date en laat je verrassen hoe goed deze persoon bij jou past! Onze succesratio laat zien dat we ook voor jou de man of vrouw kunnen vinden die jij écht leuk vindt.

Contactformulier