Onze consulenten

Een groot deel van het succes van Weer een Relatie.nl hebben we te danken aan onze professionele consulenten. Door middel van persoonlijk contact met onze klanten weten zij feilloos wie goed bij elkaar past en wie totaal niet bij elkaar past. Op basis van een face-to-face gesprek gaan zij aan de slag als matchmakers.

In heel Nederland hebben we consulenten actief, hierdoor is er ook altijd een consulent bij u in de buurt. Hier kunt u terecht voor het kennismakingsgesprek. Door de goede koppeling tussen lokale consulenten, het hoofdkantoor van Mens en Relatie en de consulenten in de rest van Nederland kunnen we u altijd helpen.

Persoonlijk contact met onze consulent

Mocht u op zoek zijn naar een leuke partner voor een serieuze relatie, zoek dan niet verder! Weer een Relatie.nl helpt u graag met deze zoektocht door middel van relatiebemiddeling. Bij de relatiebemiddeling wordt u ondersteund door uw consulent. U heeft een persoonlijk gesprek met een van de consulenten waarbij uw voorkeuren en wensen worden besproken. Daarnaast zal de consulent ook vragen naar uw levensinrichting en uw relatieverleden. Voor de rest wordt in dit gesprek ook het proces van de relatiebemiddeling doorgenomen. Na dit gesprek weet u wat de consulent voor u kan doen en de consulent heeft genoeg informatie om snel aan de slag te gaan.

Misschien bent u bang dat relatiebemiddeling niet de juiste weg is voor u of bent u al jarenlang alleen. Wanhoop niet! Uit ervaring weten we dat onze relatiebemiddeling de oplossing is voor mensen die op zoek zijn naar een vaste relatie. Door onze connectie met Mens en Relatie kunnen we gegarandeerd iemand voor u vinden. Onze consulenten gaan eerst voor u op zoek in uw eigen woongebied. Mochten de consulenten hier niet de perfecte partner voor u vinden, dan gaan de consulenten wat breder voor u zoeken. Onze consulenten gaan u namelijk geen partnervoorstellen sturen als zij niet 100% achter hun keuze staan. Met uw toestemming kunnen we ook kijken in omliggende gemeenten en provincies. Mocht het nodig zijn dan kunnen we zelfs in heel Nederland voor u kijken!

Vragen staat vrij

Bij Weer een Relatie.nl doen we niets liever dan u nog dit jaar helpen aan een serieuze relatie. Ruim 75% van onze klanten die relatiebemiddeling bij ons afnemen vindt binnen een jaar een vaste partner. Wacht niet en roep onze hulp in om ook van uw zoektocht een succesverhaal te maken!

Heeft u nog vragen over hoe Weer een Relatie.nl als onderdeel van Mens en Relatie te werk gaat? Of wilt u graag weten of relatiebemiddeling van Weer een Relatie.nl wat voor u is? Neem dan contact met ons op. We horen heel graag van u en hopen dat u snel bij een van onze consulenten aan tafel zit.

Persoonlijke ervaringen

Pauline (51)
"Ik wilde graag weer genieten van alles in het leven en dat wilde ik het liefst delen met een bourgondische, betrouwbare, lieve man die tijd voor mij maakt."

Arinda (25)
"Ik was al een aantal jaren op zoek op diverse datingsites, maar ik vond simpelweg niet wat ik zocht."