Over ons

Weer een Relatie.nl is onderdeel van Mens en Relatie. Mens en Relatie is het grootste relatiebemiddelingsbureau van Nederland. Als grootste relatiebemiddelingsbureau heeft Mens en Relatie een nationaal netwerk van relatieconsulenten die u gaan helpen in de zoektocht naar uw perfecte match.

Al jarenlang is Mens en Relatie dé matchmaker van mannen en vrouwen. Door het nationale netwerk kunnen we iedereen helpen. Weer een Relatie.nl is dé bemiddelaar voor weduwen, weduwnaars, gepensioneerden, mensen die gescheiden zijn, mensen die nog nooit een relatie hebben gehad of mensen die al jaren alleen zijn. Wilt u weer gelukkig worden, lees dan snel verder over het proces dat Mens en Relatie voor relatiebemiddeling heeft opgesteld.

Het succes van Mens en relatie

De drie onderdelen die zorgen voor succes zijn het persoonlijk contact met u, onze lokale consulenten en het overzicht van het hoofdkantoor. Nadat u hebt besloten om de stap te nemen naar weer geluk in de liefde wordt u gekoppeld aan een van onze relatieconsulenten. Samen met deze consulent van Mens en Relatie wordt een persoonlijk gesprek ingepland. Hierin wordt u verteld hoe Mens en Relatie te werk gaat, wat u van ons kan verwachten en wat wij van u verwachten. Door dit gesprek weten onze consulenten aan het einde wat uw wensen en voorkeuren zijn, hoe uw relatiegeschiedenis in elkaar steekt en waar zij naar op zoek moeten voor u.

Soms komt het voor dat in uw directe omgeving geen vrijgezel is die onze consulenten een perfecte partner voor u vinden. Met uw toestemming gaan we dan graven in het Mens en Relatie bestand en kijken naar omliggende regio’s. Er wordt dan een terugkoppeling gemaakt met het Mens en Relatie hoofdkantoor die zicht hebben op alle mogelijke partnervoorstellen. Het is dan ook onmogelijk dat wij van Weer een Relatie.nl geen leuke match voor u samen kunnen stellen.
Van ons krijgt u een of meerdere partnervoorstellen binnen. We vragen van u om met een open houding naar deze partnervoorstellen te kijken. Het beeld dat u van uw perfecte partner heeft is totaal niet wat u nodig heeft als persoon. Onze relatieconsulenten vertrouwen dan ook op hun jaren ervaring en weten vaak beter dan u zelf wie bij u past. Mens en Relatie heeft keer op keer succes en we hopen dan ook dat u ons het vertrouwen geeft om dit in te zien!

De vrijgezellen

Alle vrijgezellen in ons bestand zijn op zoek naar een serieuze relatie. We zullen u dus niet in de positie brengen dat u na een date niets meer van een persoon verneemt, iedereen is op zoek naar ware liefde. Ruim 75% van al onze klanten heeft binnen een jaar tijd een vaste partner. Wordt dit jaar ook het jaar waarin u weer gelukkig bent in de liefde en samen met een partner de komende jaren tegemoet gaat?

Persoonlijke ervaringen

Pauline (51)
"Ik wilde graag weer genieten van alles in het leven en dat wilde ik het liefst delen met een bourgondische, betrouwbare, lieve man die tijd voor mij maakt."

Arinda (25)
"Ik was al een aantal jaren op zoek op diverse datingsites, maar ik vond simpelweg niet wat ik zocht."