Persoonlijke ervaringen

Bij Weer Een Relatie.nl schrijven we graag over ons proces van relatiebemiddeling maar persoonlijke ervaringen van onze klanten kunnen u misschien meer overtuigen. Lees hieronder de ervaringen van mensen die met ons samen op zoektocht gingen naar de perfecte partner. We kunnen niet meer dan trots zijn op onze relatieconsulenten als we kijken naar de unieke matches die zij bewerkstelligen.

Weer gelukkig worden in de liefde dankzij de hulp van Weer Een Relatie.nl is ook een optie voor u! Het liefst helpen we bij Weer Een Relatie.nl ook u dit jaar nog, waardoor we volgend jaar uw succesverhaal kunnen toevoegen aan deze pagina!

Aline (52)

“Onze consulenten hebben destijds de juiste mensen bij elkaar weten te brengen. De juiste man en vrouw, op de juiste plek, op het juiste tijdstip. Mens & Relatie bedankt!”

Consulent Anita

“Aline en Ton zijn al vijf jaar zeer gelukkig getrouwd en zijn Mens & Relatie na deze lange en mooie tijd eeuwig dankbaar.”

Arinda (25)

“Ik was al een aantal jaren op zoek op diverse datingsites, maar ik vond simpelweg niet wat ik zocht.”

Consulent Simone

“Het oriëntatiegesprek met Arinda verliep heel soepel mede omdat er tussen ons de juiste interactie was op de gestelde vragen en antwoorden.”

Fred (31)

“Ik heb een aantal relaties achter de rug en heb altijd met de hand op mijn hart beweerd dat ik nooit zou gaan trouwen. Maar toen kwam Anita. Ik was nog geen twee maanden ingeschreven bij Mens & Relatie en ik was verkocht.”

Consulent Annemiek

“Zowel Anita als Fred kwamen bij mij meteen over als warme, liefdevolle mensen. Beiden zijn gek op hun kinderen en bij zowel Fred als Anita was er een vervelende situatie ontstaan waardoor ze er alleen voor kwamen te staan.”

Kunnen wij uw helpen?

Bij Weer een Relatie.nl doen we niets liever dan u nog dit jaar helpen aan een serieuze relatie. Ruim 75% van onze klanten die relatiebemiddeling bij ons afnemen vindt binnen een jaar een vaste partner. Wacht niet en roep onze hulp in om ook van uw zoektocht een succesverhaal te maken!

Heeft u nog vragen over hoe Weer een Relatie.nl als onderdeel van Mens en Relatie te werk gaat? Of wilt u graag weten of relatiebemiddeling van Weer een Relatie.nl wat voor u is? Neem dan contact met ons op. We horen heel graag van u en hopen dat u snel bij een van onze consulenten aan tafel zit.