Relatiebemiddeling

Het vinden van een partner is voor veel mensen een vermoeiende zoektocht. Bent u al een tijdje op zoek naar een leuke partner? Kies voor relatiebemiddeling en laat Weer een Relatie.nl u helpen! Als onderdeel van Mens en Relatie hebben we jarenlange ervaring in huis met het vinden van de perfecte partner voor u.

U kunt jarenlang single zijn, gescheiden, weduwe/weduwnaar of net uit een vaste relatie komen. Bij ons kunt u altijd terecht voor relatiebemiddeling voor een vaste partner. Waar het aanbod op dating apps en datingsites vaak bestaat uit mensen die het voor even leuk willen weten weet u bij Weer een Relatie.nl dat iedereen op zoek is naar een serieuze relatie.

We sturen u partnervoorstellen waar we 100% achter staan. Het kan zo zijn dat in uw directe omgeving niemand te vinden is waarvan we denken dat het een perfecte match is. We gaan dan, in overleg met u, door het bestand van Mens en Relatie. Mens en Relatie is actief in heel Nederland. Hierdoor kunnen we altijd verder kijken en zijn we altijd verzekerd van goede matches.

relatiebemiddeling weereenrelatie.nl

Werkwijze

Relatiebemiddeling via Weer een Relatie.nl is persoonlijk. Onze consulenten gaan altijd met u in gesprek om erachter te komen wat uw wensen en eisen zijn aan de perfecte man of vrouw. Ook gaan we daar dieper in op uw relatieverleden, misschien valt de consulenten wel een repetitief gedrag op waar u aan kan werken. In ieder geval gaan we samen met u op zoek naar een geschikte partner.

Na dit gesprek gaat de consulente, als dit de voorkeur heeft, in uw woongebied op zoek naar een match. Samen met de andere relatiebemiddeling consulenten die in uw gebied actief zijn is dit al een aardige portfolio aan leuke mannen en vrouwen. Mocht hier niemand tussenuit springen dan neemt de consulent contact op met het Mens en Relatie hoofdkantoor en relatieconsulenten buiten uw woongebied. Na dit proces presenteren we u een geschikt partnervoorstel. Binnen een jaar heeft 75% van onze klanten een vaste relatie.

Relatiebemiddeling iets voor u?

Als u kiest voor relatiebemiddeling via Weer een Relatie.nl in samenwerking met Mens en Relatie dan kiest u voor uzelf. Vaak lijkt het alsof relatiebemiddeling iets van het verleden is dat overbodig is geworden door apps en sites, maar juist het tegenovergestelde is waar. Bent u op zoek naar een serieuze relatie met een leuke partner, dan bent u bij ons aan het juiste adres. Laat Weer een Relatie.nl u helpen om weer gelukkig te worden in de liefde! Neem snel contact met ons op. Dit kan natuurlijk ook als u vragen heeft over ons relatiebemiddelingsproces of iets anders. We hopen snel van u te horen!

relatiebemiddeling stel 2

Persoonlijke ervaringen

Pauline (51)
"Ik wilde graag weer genieten van alles in het leven en dat wilde ik het liefst delen met een bourgondische, betrouwbare, lieve man die tijd voor mij maakt."

Arinda (25)
"Ik was al een aantal jaren op zoek op diverse datingsites, maar ik vond simpelweg niet wat ik zocht."