Relatiebemiddelingsbureau

Ben je toe aan een nieuwe relatie en ben je op zoek naar een partner? Als je openstaat voor een nieuwe relatie is het niet altijd makkelijk om de juiste persoon te vinden. Je hebt vast en zeker een beeld in je hoofd van de ideale partner en wil graag interesses met die persoon delen. Als je het niet lukt om de juiste persoon te ontmoeten, is het inschakelen van een relatiebemiddelingsbureau aan te raden. Weereenrelatie.nl heeft al jarenlang ervaring en doet niets anders dan effectieve relatiebemiddeling. Wij onderscheiden ons als relatiebemiddelingsbureau door het persoonlijk contact dat we met onze doelgroep hebben. Benieuwd naar onze werkwijze? Lees dan snel verder.

 

Hoe gaat een relatiebemiddelingsbureau te werk?

Weereenrelatie.nl biedt een unieke, persoonlijke relatiebemiddeling en dit is een manier die werkt. Allereerst leren we je graag beter kennen tijdens een persoonlijk gesprek met je consulent. In dit gesprek van ongeveer twee uur praten we over je relatieverleden, je relatiewensen en de partner waar je naar op zoek bent. Naar aanleiding van deze profielschets gaat de consulent op zoek naar een match. Wij hebben een bestand met vrijgezellen waar we naar kijken, maar we kijken ook naar de netwerken van onze consulenten. We bemiddelen op drie niveaus: binnen je woonplaats, regionaal en landelijk. Eerst proberen we binnen je woonplaats iemand te zoeken, maar mochten we daar geen match vinden, gaan we door naar de volgende twee niveaus. Door deze intensieve manier van bemiddelen vindt drie van de vier cliënten binnen één jaar een partner. Zodra we een kandidaat hebben gevonden die voldoet aan je profiel, brengen we jullie met elkaar in contact. Dit gebeurt door middel van een belafspraak en naar aanleiding daarvan kunnen jullie een afspraak met elkaar maken. Is er toch geen match? Dan gaan we verder voor je op zoek. Het aantal partnervoorstellen dat je ontvangt is afhankelijk van je wensen en de situatie, maar normaal gesproken zijn dat er ruim voldoende om te laten slagen.

 

Weereenrelatie.nl is onderdeel van Mens en Relatie

Mens en relatie heeft al meer dan dertig jaar ervaring en is de grootste relatiebemiddelaar van Nederland. Onze consulenten kunnen mensen op succesvolle wijze aan elkaar koppelen. We weten namelijk door onze persoonlijke aanpak precies wat onze cliënten zoeken in hun ideale partner. Dit heeft ervoor gezorgd dat wij een slagingspercentage van 75% hebben. Mens en Relatie is anders dan andere bemiddelingsbureaus omdat wij elke nieuwe bemiddeling als unieke kans zien. Persoonlijke aandacht is daarbij het belangrijkst!

 

Neem contact met ons op

Wil je graag nieuwe mensen ontmoeten? Weereenrelatie.nl is het relatiebemiddelingsbureau dat je hierbij kan helpen. Op zoek naar een duurzame liefdesrelatie? Wij helpen je graag op weg naar geluk in de liefde. Wil je meer weten over wat een relatiebemiddelingsbureau als weereenrelatie.nl doet? Neem dan contact met onze relatiedeskundigen.

Contactformulier