Relatiebureau

Loop je al een tijdje rond met het idee om een relatie te vinden via een relatiebureau? Je bent klaar om je grote liefde nu écht te ontmoeten? Weereenrelatie.nl heeft al jaren ervaring met het vinden van matches. Een partner leren kennen online kan soms ontmoedigend werken. Bij Weereenrelatie.nl krijgt je een personal matchmaker toegewezen. Je leert onze persoonlijke bemiddelaar beter kennen in een kennismakingsgesprek. Vervolgens gaan we voor je op zoek naar de perfecte match. Als relatiebureau vinden we het belangrijk dat je een partner vindt waar een duurzame relatie mee kan worden opgebouwd. Wij zorgen er voor dat je altijd iemand ontmoet, die net als jou, op zoek is naar een levensgezel.

 

Consultant

Het kost soms veel tijd om een geschikte partner te vinden. Tijd die je misschien niet heeft. Het proces van een partner zoeken kan soms vermoeiend en teleurstellend gelijktijdig zijn. Dat weten onze consulenten maar al te goed. Al onze consulenten beschikken over een gedegen opleiding en meerdere jaren ervaring. In het gesprek met de relatiebemiddelaar deel je persoonlijke ervaringen maar ook de wensen die je hebt. Ben je bijvoorbeeld op zoek naar een hoger opgeleide single? In het gesprek wordt voor je duidelijk wat er vanaf onze kant verwacht kan worden. Vervolgens doen we alles in onze macht om de perfecte partner te vinden. Dit kan in je directe regio zijn maar dat hoeft niet. Soms verbreden we het spectrum, het kan namelijk zijn dat de kandidaat niet in een straal van 10 kilometer woont. Gelukkig heeft Weereenrelatie.nl een nationaal netwerk.
Op gebied van persoonlijke bemiddeling is Weereenrelatie.nl ijzersterk. Het komt vaak voor dat de consulent direct een verbluffend goede match voor jou vindt. Aansluitend volgt een date met deze persoon. Onze professionele werkwijze werpt ook zijn vruchten af als het gaat om cijfers. Zo geeft 75% van onze leden aan dat ze binnen een jaar een vaste partner hebben gevonden.

 

Onderdeel van Mens en Relatie

Weereenrelatie.nl is onderdeel van Mens en Relatie. Mens en Relatie bestaat al sinds 1983. Wij kunnen met trots zeggen dat Mens en Relatie het grootste relatiebemiddelingsbureau is van Nederland. Je kunt zich voorstellen dat ons nationale netwerk hierdoor erg groot is. Het vinden van een passende partner is onze roeping. Wij geloven dat mensen samen gelukkig zijn. Een bijdrage leveren aan het levensgeluk van onze leden door een passende relatie te vinden en te onderhouden, dat is ons doel.

 

Contact

Ben je klaar voor een nieuw start met een nieuwe grote liefde? Ben je een single man of vrouw op zoek naar een duurzame relatie? Wij helpen je graag met deze nieuwe stap in je leven. Persoonlijke bemiddeling staat hierin aan de basis. Bel voor informatie gratis en vrijblijvend naar Weereenrelatie.nl. Wil je alvorens een stap ondernemen? Vul dan ons vraagformulier in op de site en maak daarbij kans op een CD-pakket. Wij zullen contact met je opnemen over de informatie of afspraak die hier eventueel op volgt.

Contactformulier