Man zoekt vrouw

Als u een man bent, op zoek naar een plezierigevrouw, dan kunnen wij wat voor u betekenen. Wanneer u bereidt bent om u oprechtte hechten aan een partner. Bent u op zoek naar een maatje om alles mee tedelen, een gezellige vriendin om gezamenlijk de toekomst te ontdekken en omsamen deze belevenis mee te ervaren? Zoekt u een oprechte relatie? Dan zijn depersoonlijke matchmakers van Mens & Relatie er voor u.

Veel mannen gingen u voor en hebben de ware liefde gevonden. De werkwijzevan Mens & Relatie is anders bij man zoekt vrouw, dan bij andere bureaus.Een matchmaker van Mens & Relatie komt bij u thuis voor een diepgaandekennismaking. De matchmaker onderzoekt wie u bent, waar u van houdt, wat uwwensen en verlangen zijn in een relatie en wat u verwachtingen zijn. Dezematchmaker onderneemt actie en zoekt naar een goede match. Door hetsamenwerkingsverband tussen 40 matchmakers in Nederland, en indien gewenst ookmet andere bureaus, heeft Mens & Relatie een groot bestand metvrijgezellen. Het blijkt uit het hoge slagingspercentage dat deze manier vanwerken, werkt. Juist in de huidige moderne en digitale tijd, blijkt eenouderwets persoonlijk contact het meest van belang. Man zoekt vrouw is een veelgebruikte zoekterm. U bent niet de enige man die op zoek is naar een vrouw.

Persoonlijk contact als belangrijkste ingrediënt

Je hoort steeds meer over datingsites, maar die contacten lopenechter op niets uit. Komt dit door een te veeleisende selectie? Of juist dooreen te weinig eisende selectie? Het kan zijn dat de ander een droompartnerverwacht. Of dat de ander op zoek is naar een losser contact dan u had gewenst.Bij Mens & Relatie zijn deze zaken, voorafgaand aan het contact met de dooru verlangde partner, onderzocht door uw matchmaker.

Sinds 1984 heeft mens & Relatie het hoogsteslagingspercentage en daarbij een grote klanttevredenheid. Waarschijnlijk hoortu vrij weinig over ons relatiebemiddelingsbureau en meer over het verdriet datinternetdaten wordt genoemd. Internetdaten is een bezigheid voor in de avondmet nietszeggende contacten. U hoeft onze matchmaker, of anders gezegd, onzerelatiebemiddelingsconsulent, maar één keer in te zetten. Zij gaat actief opzoek om de vrouw waar u zich als vrijgezelle man aan wilt hechten en waarmee ueen duurzame relatie mee kunt hebben.

Persoonlijke ervaringen