Mens en Relatie

Je bent op zoek naar een bureau in relatiebemiddeling waar integriteit, ervaring en betrouwbaarheid centraal staan. Een bureau dus met een uitstekende reputatie in persoonlijke relatiebemiddeling. Je bent momenteel op de juiste website beland, bij Mens en Relatie dus. Met de specialisten van Mens en Relatie gaat het lukken!

Bij Mens en Relatie slaagt ruim 75% van de ingeschrevenen binnen het jaar en dat zijn hoopvolle cijfers. Dit is geen gebakken lucht, maar dit zijn overtuigende prestaties, getoetst  door onder meer de Reclame Code Commissie. Een duurzame relatie is dus ook voor jou weggelegd en daar gaat jouw persoonlijke consulente van Mens en Relatie samen met jou voor zorgen. Dit dankbare werk kan jouw consulente natuurlijk alleen maar succesvol uitvoeren als er regelmatig persoonlijk en diepgaand contact plaatsvindt met jou. Er zal dus een betrouwbaar en krachtig profiel van jou worden gemaakt. Dat is de eerste stap die de werkwijze van Mens en Relatie uniek maakt in het land. Focussen op persoonlijkheid en minder op uiterlijke kenmerken en altijd gericht op zowel jouw sterke maar zeker ook jouw zwakke kanten. We zijn bij Mens en Relatie immers allemaal mensen van vlees en bloed en weten dat echt niemand perfect is.

Op jouw verzoek gaat de consulent aan de slag en houdt je  op de hoogte van de voortgang. Hij of zij gaat op zoek in jouw regio of desgewenst daarbuiten. Mens en Relatie zoekt de passende partner en komt uiteindelijk met voorstellen. Daarbij is contact tussen de ruim dertig consulenten van Mens en Relatie onderling van groot belang. Ze kennen allemaal hun cliënten persoonlijk en delen hun ervaringen graag en regelmatig met andere consulenten. Dat is een intensieve manier van werken, maar werpt wel succesvol vruchten af.

Niet iedere match is ook daadwerkelijk een succes. Zit er na een eerste of na enkele ontmoetingen geen succesvol vervolg in, dan beginnen we gewoon weer van voren af aan.

Hoe verschillend de wensen immers ook zijn, jij bent er altijd zeker van dat degene die je ontmoetten, net als jou op zoek is naar een vaste partner. Dat weten wij bij Mens en Relatie. We zijn niet voor niets het grootste bureau op het gebied van persoonlijke relatiebemiddeling.

Persoonlijke ervaringen